logo avgchecker

neem contact op

Vragen over de AVG of hulp nodig bij het implementeren van de AVG? Neem dan contact met ons op!

laat ons weten waar we jou mee van dienst kunnen zijn

contactgegevens

FAQ

Ieder bedrijf moet voldoen aan de AVG. Hoewel veel bedrijven hieraan denken te voldoen is dat in de praktijk vaak niet het geval. Wil je zeker weten dat jouw bedrijf op de juiste wijze persoonsgegevens verzamelt en opslaat? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. 

AVGchecker heeft een intensief samenwerkingsverband met Open Legal Advocaten. Met behulp van hun kennis en kunde regel je dat jouw bedrijf voldoet aan de eisen van de AVG. Tijdens de eerste afspraak gaan zij met jou in gesprek om een eerste inschatting te maken van verbeterpunten. Samen stellen zij een plan zodat ook jouw bedrijf de privacy van burgers waarborgt. 

Je kunt ons altijd zelf mailen of je gegevens achterlaten op het contactformulier, waarna je door ons gebeld wordt voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. De kosten van deze afspraak zijn voor rekening van de AVGchecker. 

Nee, de eerste afspraak is geheel vrijblijvend. De kosten van deze afspraak zijn dan ook voor rekening van de AVGchecker. 

De eerste afspraak is altijd een telefonische intake. Hierna kunnen de afspraken bij ons op kantoor, bij jouw bedrijf, telefonisch of online plaatsvinden. 

Is jouw bedrijf AVG-proof?

Vul onze check in en kom erachter.